dienst

Bedrijven & Particulieren

DIENST

Algemene schoonmaak voor

Bedrijven & Particulieren

2Clean biedt algemene schoonmaakdiensten voor bedrijven en particulieren in Vlaanderen. Onze diensten zijn afgestemd op uw specifieke behoeften, met een klantenservice op maat. Wij zijn een familiebedrijf met meer dan 15 jaar ervaring in professionele schoonmaak, gespecialiseerd in extreme schoonmaak. Onze kernwaarden zijn efficiëntie, grondigheid en betrouwbaarheid. Wij garanderen binnen 24 uur contact. Vertrouw op 2Clean voor al uw schoonmaakbehoeften.

 

LIJST VAN VOORDELEN VOOR HET KIEZEN VOOR ONS

  • Klantenservice op maat
  • Professionele, efficiënte schoonmaak
  • Snel contact binnen 24u
  • 15+ jaar ervaring, familiebedrijf
  •  Specialist in extreme schoonmaak

Wij maken niet zomaar schoon, wij tillen de omgeving naar een hoger niveau

Klaar voor een vlekkeloze omgeving? Vertrouw op 2Clean voor al jouw schoonmaakbehoeften.

Hoe kunnen we jou helpen?

Bij 2Clean zijn we toegewijd om de beste schoonmaakservice in Vlaanderen te bieden. Wij bieden een uitgebreide ‘algemene schoonmaak voor bedrijven en particulieren’ aan, wat betekent dat we algemene schoonmaakdiensten aanbieden voor zowel bedrijven als particulieren. We zijn trots op onze efficiëntie, grondigheid en betrouwbaarheid. Of je nu een drukke professional bent die een vlekkeloos kantoor nodig heeft of een huiseigenaar die een grondige schoonmaak zoekt, wij hebben het voor je geregeld. Vertrouw op ons om je ruimtes schoon en opgeruimd te houden, zodat je je kunt richten op wat het belangrijkst is.

Waarom moet je bij ons zijn?

Bij 2Clean zijn we niet zomaar een schoonmaakdienst – we zijn uw partner in het onderhouden van een schone, gezonde omgeving. Of u nu een bedrijf of een particulier bent, wij staan voor u klaar met onze eersteklas schoonmaakdiensten. We zijn een familiebedrijf met meer dan 15 jaar ervaring, gespecialiseerd in extreme schoonmaak. We hebben onze reputatie opgebouwd op efficiëntie, grondigheid en betrouwbaarheid, en we zijn trots op onze op maat gemaakte klantenservice. We zijn altijd klaar om te helpen – we nemen binnen 24 uur contact met u op na uw verzoek. Dus, voor al uw schoonmaakbehoeften, vertrouw op ons bij 2Clean om de klus goed te klaren.

Kantoorruimtes schoon gemaakt

Jaar ervaring

Tevreden klanten

Veel gestelde vragen

Welke diensten bieden we aan onder 'algemene schoonmaak voor bedrijven en particulieren'?

We bieden een breed scala aan schoonmaakdiensten, waaronder stoffen, stofzuigen, dweilen, grondige reiniging en desinfectie van alle kamers. We spelen ook in op specifieke behoeften van bedrijven en particulieren.

Kunnen we grote schoonmaakprojecten voor bedrijven aan?

Absoluut, we zijn goed uitgerust en ervaren in het afhandelen van grootschalige schoonmaakprojecten. We zorgen ervoor dat uw bedrijfspand brandschoon en representatief is.

Hoe snel kunnen we reageren op een schoonmaakverzoek?

We zijn trots op onze snelheid. We nemen binnen 24 uur na uw verzoek contact met u op om uw schoonmaakbehoeften te bespreken.

Zijn we flexibel met onze schoonmaakschema’s?

Ja, we zijn flexibel en zullen met u samenwerken om een schoonmaakschema te creëren dat aan uw behoeften voldoet. We begrijpen dat bedrijven en individuen verschillende schema’s hebben en we zullen ons best doen om ze tegemoet te komen.

Wat maakt ons anders dan andere schoonmaakdiensten?

We zijn een familiebedrijf met meer dan 15 jaar ervaring. We leveren klantenservice op maat en zijn gespecialiseerd in extreme schoonmaak. Onze kernwaarden van efficiëntie, grondigheid en betrouwbaarheid maken ons onderscheidend in de branche.

Ontdek alles over professionele schoonmaak